Kerala PSC English Questions and Answers 16

301. I\'ll give him ______ news.

Answer: the

302. He is quite good _____ mathematics and weak _____ English

Answer: at, in

303. Change the voice: He opened the door.

Answer: The door was opened by him

304. I asked the porter where __________

Answer: the ticket counter was

305. He cursed __________

Answer: himself

306. Left handed Compliment എന്ന ശൈലിയുടെ മലയാള വിവർത്തനം

Answer: വിപരീതാർത്ഥ പ്രശംസ

307. I have lost my______of keys.

Answer: bunch

308. Everybody thinks______has the right to protest

Answer: he

309. it is impossible to separate belief___________________emotion.

Answer: from

310. Meena danced well .........?

Answer: didn\'t she

311. Five years ....... a long time to wait.

Answer: is

312. Which among the following is a verb ?

Answer: canvass

313. Choose the correctly spel word :

Answer: Corresponding

314. If you had ordered it, I _______________ it.

Answer: would have arranged

315. Choose the antonym of ‘Recalcitrant’:

Answer: Amenable

316. Point out the nearest antonym of the word ‘Nominal’:

Answer: Exorbitant

317. The word ‘Tacit’ means—

Answer: Silent

318. Choose the correctly spelt word—

Answer: Colloquial

319. Choose what expresses the meaning of the phrase ‘a black sheep’—

Answer: A family member one disapproves of

320. Choose what expresses the meaning of ‘pull the wool over one’s eye’—

Answer: Deceive

Facebook Page Whatsapp Share Twitter Share Google Plus Share